Frivolité

Frivolité

Over Ruben


‘Vakmanschap, harmonie in smaak, kleur en vorm en het werken met de beste ingrediënten: de basis van elk product!’



Foto: Cobus Boele

Ruben van Trigt

Toen ik op veertienjarige leeftijd een bijbaantje kreeg in de keuken van Hotel Houten, kwam ik er al snel achter dat ik iets met eten wilde doen. Patisserie trok me het meest, als ik daar mee bezig was voelde ik me helemaal in mijn element.
Eenmaal begonnen aan de patisserie-en chocolaterie opleidingen van het Culinair Centrum Beverwijk, kwam ik er pas echt achter dat ik de top van de patisseriewereld wilde bereiken. Met de begeleiding van de vakmensen pur sang  Jeroen Goossens en Tineke Hendrikse, had ik de perfecte leeromgeving om me te ontwikkelen. Dit bereikte een hoogtepunt toen Jeroen en ik in 2018 de Dobla Pastry Battle wonnen.

Nu ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: Frivolité patisserie & chocolade. Hiermee wil ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb op gedaan, gebruiken om unieke producten te maken voor bedrijven, restaurants en particulieren.

Ook het delen van mijn kennis is iets wat ik  graag doe. Dit heeft er toe geleid dat ik in samenwerking met Robert Verweij van Cooking Academy, een cursus heb ontwikkeld waarin je alles kunt leren over chocolade en bonbons.

Neem gauw een kijkje op http://www.onlinechocoladecursus.nl!

 

Curriculum vitae

Werk
2012 - 2014 Van der Valk Hotel Houten
2014 - 2020 Top's Edelgebak, Bilthoven
2019 - 2020 Restaurant De Gieser Wildeman*
2020 - Heden De Ambachterij
2020 - Heden Frivolité patisserie & chocolade
Opleidingen & cursussen
2014 - 2015 Basis patisserie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk
2015 - 2016 Pastry 'The Next Level', Culinair Centrum Beverwijk
2016 - 2017 Chcolaterie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk
2017 Bootcamp horeca patisserie, Culinair Centrum Beverwijk
2018 Cursus mallen maken, Jeroen Goossens Dutch Pastry


Onderscheidingen
2015 MFC Innovation Trophy
2018 1e prijs Dobla Pastry Battle, met Jeroen Goossens
2018 1e prijs Dutch Pastry Decathlon, met Matthijs Groen
2018 1e prijs EvenTT Culinair patisserie klasse
2019

4e plek Dobla Pastry Battle, met Bram Wakker

2021

3plek Beste Bonbon van Nederland 2021


Foto: Cobus Boele

Foto: Cobus Boele


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.