Over Ruben
Ruben van Trigt
Toen ik op veertienjarige leeftijd een bijbaantje kreeg in de keuken van Hotel Houten, kwam ik er al snel achter dat ik iets met eten wilde doen. Patisserie trok me het meest, als ik daar mee bezig was voelde ik me helemaal in mijn element.
Eenmaal begonnen aan de patisserie-en chocolaterie opleidingen van het Culinair Centrum Beverwijk, kwam ik er pas echt achter dat ik de top van de patisseriewereld wilde bereiken. Met de begeleiding van de vakmensen pur sang Jeroen Goossens en Tineke Hendrikse, had ik de perfecte leeromgeving om me te ontwikkelen. Dit bereikte een hoogtepunt toen Jeroen en ik in 2018 de Dobla Pastry Battle wonnen.
Nu ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: Frivolité patisserie & chocolade. Hiermee wil ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb op gedaan, gebruiken om unieke producten te maken voor bedrijven, restaurants en particulieren.
Ook het delen van mijn kennis is iets wat ik graag doe. Dit heeft er toe geleid dat ik in samenwerking met Robert Verweij van Cooking Academy, een cursus heb ontwikkeld waarin je alles kunt leren over chocolade en bonbons.
Neem gauw een kijkje op www.onlinechocoladecursus.nl!
Curriculum vitae
Werk
2012 - 2014 | Van der Valk Hotel, Houten |
2014 - 2020 | Top's Edelgebak, Bilthoven |
2019 - 2020 | De Gieser Wildeman, Noordeloos |
2020 - heden | De Ambachterij, Schoonrewoerd |
2020 - heden | Frivolité patisserie & chocolade, Lienden |
Opleidingen & cursussen
2014 - 2015 | Basis patisserie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk |
2015 - 2016 | Pastry 'The Next Level', Culinair Centrum Beverwijk |
2016 - 2017 | Chocolaterie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk |
2017 | Bootcamp horeca patisserie, Culinair Centrum Beverwijk |
2018 | Cursus mallen maken, Jeroen Goossens Dutch Pastry |
Onderscheidingen
2015 | MFC Innovation Trophy |
2018 | 1e prijs Dobla Pastry Battle, met Jeroen Goossens |
2018 | 1e prijs Dutch Pastry Decathlon, met Matthijs Groen |
2018 | 1e prijs EvenTT Culinair patisserie klasse |
2019 | 4e plek Dobla Pastry Battle, met Bram Wakker |
2021 | 3e plek Beste Bonbon van Nederland 2021 |
"VAKMANSCHAP, HARMONIE IN SMAAK, KLEUR EN VORM EN HET WERKEN MET DE BESTE INGREDIËNTEN: DE BASIS VAN ELK PRODUCT!"
Foto's: Cobus Boele
Frivolité
Voorstraat 36
4033 AD Lienden