Wensen of vragen? Neem contact op: 06 - 22 29 34 96
Inloggen
Ambachtelijke handgemaakte producten Vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten Op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Over Ruben


Ruben van Trigt

Toen ik op veertienjarige leeftijd een bijbaantje kreeg in de keuken van Hotel Houten, kwam ik er al snel achter dat ik iets met eten wilde doen. Patisserie trok me het meest, als ik daar mee bezig was voelde ik me helemaal in mijn element.
Eenmaal begonnen aan de patisserie-en chocolaterie opleidingen van het Culinair Centrum Beverwijk, kwam ik er pas echt achter dat ik de top van de patisseriewereld wilde bereiken. Met de begeleiding van de vakmensen pur sang Jeroen Goossens en Tineke Hendrikse, had ik de perfecte leeromgeving om me te ontwikkelen. Dit bereikte een hoogtepunt toen Jeroen en ik in 2018 de Dobla Pastry Battle wonnen.

Nu ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: Frivolité patisserie & chocolade. Hiermee wil ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb op gedaan, gebruiken om unieke producten te maken voor bedrijven, restaurants en particulieren.

Ook het delen van mijn kennis is iets wat ik graag doe. Dit heeft er toe geleid dat ik in samenwerking met Robert Verweij van Cooking Academy, een cursus heb ontwikkeld waarin je alles kunt leren over chocolade en bonbons.

Neem gauw een kijkje op www.onlinechocoladecursus.nl!


Curriculum vitae

Werk

2012 - 2014Van der Valk Hotel, Houten
2014 - 2020Top's Edelgebak, Bilthoven
2019 - 2020De Gieser Wildeman, Noordeloos
2020 - hedenDe Ambachterij, Schoonrewoerd
2020 - hedenFrivolité patisserie & chocolade, Lienden

Opleidingen & cursussen

2014 - 2015Basis patisserie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk
2015 - 2016Pastry 'The Next Level', Culinair Centrum Beverwijk
2016 - 2017Chocolaterie opleiding, Culinair Centrum Beverwijk
2017Bootcamp horeca patisserie, Culinair Centrum Beverwijk
2018Cursus mallen maken, Jeroen Goossens Dutch Pastry

Onderscheidingen

2015MFC Innovation Trophy
20181e prijs Dobla Pastry Battle, met Jeroen Goossens
20181e prijs Dutch Pastry Decathlon, met Matthijs Groen
20181e prijs EvenTT Culinair patisserie klasse
20194e plek Dobla Pastry Battle, met Bram Wakker
20213e plek Beste Bonbon van Nederland 2021


"VAKMANSCHAP, HARMONIE IN SMAAK, KLEUR EN VORM EN HET WERKEN MET DE BESTE INGREDIËNTEN: DE BASIS VAN ELK PRODUCT!"

Foto's: Cobus Boele

Ambachtelijke handgemaakte producten Vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten Op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Veilig betalen: of bij levering